Hoe gaat het met je?

Soms kan je het gevoel hebben dat je in je eentje in cirkels blijft draaien. Je ervaart telkens opnieuw gelijkaardige gevoelens, gedachten, lichamelijke symptomen en hoe hard je ook je best doet, je lijkt er maar geen grip op te krijgen. Veel vrouwen die mama worden, beginnen dan sterk aan zichzelf te twijfelen. Het kan best beangstigend, verdrietig en vermoeiend zijn om te merken dat je je plek nog niet echt lijkt te vinden in dit nieuwe leven van je. En je doet echt hard genoeg je best. Misschien heb je iets anders nodig dan nóg harder je best doen. Misschien mag er net wat meer mildheid voor jezelf komen, heb je wat meer zorg nodig of ligt je lat gewoon erg hoog, zonder dat je het zelf helemaal beseft.

Op zo’n momenten kan het heel zinvol zijn om begeleiding te zoeken bij iemand die helemaal buiten jouw leefwereld staat. Zo kan er meer ruimte ontstaan, kan je misschien vanop een afstandje naar je eigen situatie leren kijken, zodat er toch nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan.

We zijn nu eenmaal niet gemaakt om helemaal alleen te “moederen”. Je mag echt hulp inschakelen bij dit enorm intense proces, en dit mag zélfs op een liefdevolle manier zodat jij in alle veiligheid en rust kan leren jezelf en je nieuwe leven te omarmen.

Praktisch

Is dit iets voor mij?

Wanneer je graag in een intieme sfeer wilt stilstaan bij hoe het met je gaat en op zoek bent naar handvaten om te leren omgaan met alles wat zich afspeelt in je leven op dit moment, kan individuele therapie een goed idee zijn.

We plannen eerst een intakegesprek waarin we elkaar leren kennen, en ik uitgebreid luister naar jouw verhaal. Op basis van dit gesprek en ons contact schat ik in of ik denk dat ik jou kan begeleiden in je proces of dat evt. andere hulp beter zou aansluiten, en samen voelen we of er een klik is tussen ons, want dat is bij uitstek het belangrijkste om je met een goed gevoel te kunnen laten ondersteunen.

Waar?

Individuele therapiesessies gaan door in Kapellen en Schoten. Het is ook een optie om deze online te organiseren.

Tarief?

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten, het tarief bedraagt €75.

Bij de meeste mutualiteiten is er een terugbetaling van €10 per sessie mogelijk.

Afspraak maken?

Indien je een live afspraak wenst te maken, stuur je een mailtje naar sanne@momvillage.eu of vul je het contactformulier op de website in.

Indien je een intakegesprek graag online organiseert, kan je een moment inplannen via onderstaande online agenda.


Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ben je benieuwd naar toekomstige activiteiten en initiatieven van MomVillage? Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.