Nieuwe fase, nieuwe mama

Het proces van mama worden, stopt niet wanneer je moederschapsrust of ouderschapsverlof eindigt. Eigenlijk begint het dan opnieuw. Je mag opnieuw op zoek gaan naar een evenwicht, deze keer in de combinatie van je dagelijkse activiteiten en je moederschap. Dit geldt natuurlijk voor vrouwen die opnieuw gaan werken maar ook voor mama’s die een tijdlang thuis blijven met hun kindje(s). Ook voor hen komt er op een gegeven moment een vaste routine terug op gang, de echte “herstelperiode” lijkt wat voorbij te zijn en het “echte leven” begint terug.

Wanneer je kindje groeit, vraagt dit ook groei van jou. Je stemt je continu af op de ontwikkelingsfase waarin je kind zich bevindt en dit vraagt dus van jou telkens een ander soort moederschap, met haar eigen kansen en uitdagingen.

Ook in deze snel veranderende fases is het fijn om thuis te komen bij andere vrouwen die zich ook op dit pad bevinden. Om samen te komen voor een lach en een traan, om te delen hoe jij deze fase beleeft en een luisterend oor te zijn voor anderen. Om herkenning te voelen in wat anderen vertellen en je krachtiger te voelen in je eigen mama-zijn.

Praktisch

Wat?

  • Samen komen met andere mama’s, zonder je kindje(s).
  • Ervaringen uitwisselen
  • Een moment voor jou, pure zelfzorg
  • Delen wat er op dat moment voor jou fijn is om te delen of over te sparren met andere mama’s
  • een warme koffie of thee kunnen drinken, stel je voor
  • Empowerment in je mama-zijn door verbinding met andere mama’s
  • Herkenbaarheid voelen, ervaren dat je niet alleen bent in hoe jij je moederschap beleeft
  • Omkadering a.h.v. veel voorkomende thema’s bij mama’s van baby’s, peuters en kleuters

Voor wie?

Voor iedereen die zin heeft in verbinding en mama is van één of meer baby’s, peuters of kleuters. Om de leefwereld van de deelnemers zo goed mogelijk te laten aansluiten, kan je inschrijven als je kindje(s) zich in één van deze levensfases bevinden.

Herken jij je hier niet in en ben je op zoek naar iets anders? Laat het me gerust weten en stuur me een mailtje naar sanne@momvillage.eu. Ik bekijk graag of er een aanbod te maken is rondom jouw vraag of ik je kan verwijzen.

Wanneer?

Waar?

We komen samen in de leuke ruimte van Mamma Latte in Ekeren. (Kapelsesteenweg 403 – 405)

Kostprijs?

Voor de reeks van 5 sessies van 2u per keer, betaal je €149. Bij de meeste mutualiteiten is er een mogelijkheid tot terugbetaling van €50. Hierover meer informatie tijdens de eerste sessie.

Inschrijven?

Inschrijven

 

Vermeld bij “notities” op het inschrijvingsformulier voor welke reeks je je wenst in te schrijven.

Er is slechts plaats voor 8 deelnemers, dus twijfel niet en schrijf je op tijd in!

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.