Lees hieronder over de ervaringen die andere vrouwen/koppels reeds beleefden.

Ik kreeg vooral rust door de (h)erkenning van andere mama's

“Ik heb even getwijfeld om me in te schrijven voor MomTalk. Heb ik dat wel nodig? Is dat wel iets voor mij? Heb ik daar wel tijd en energie voor? Is dat het geld wel waard?

Ja, ja, ja en ja! MomTalk was voor mij echt een grote meerwaarde.

Niet alleen heb ik er nieuwe mama’s uit de buurt leren kennen en was ik af en toe het huis uit met mijn dochtertje, ook leerde ik heel veel over het moederschap en hoe ermee om te gaan.

Ik deelde zelf mijn verhaal en struggles, kreeg af en toe tips en vooral rust door herkenning van de andere mama’s.

En door hun verhalen en de opdrachten van Sanne, dacht ik na over thema’s waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan maar waar ik zeker wat mee kon. Sowieso was het boeiend om elke twee weken even te vertragen en alles rond het prille moederschap te laten bezinken.

Want het is toch heel intens, mama worden!”

Julie G. – maart 2023

Wat een goede investering in mezelf

Vlak na de geboorte van mijn eerste kindje sloot ik aan bij de mom talk-sessies bij Sanne. En wat was dat een goede investering in mezelf! Ik heb het geluk om meestal op een roze wolk te zitten maar dan nog is het fijn om tweewekelijks uit te wisselen met andere mama’s. Het doet deugd om je eigen ervaringen te kunnen delen met lotgenoten en herkenbare verhalen te horen. Uit ervaringen van anderen leer je zo veel. En het is fijn te horen dat we allemaal gelijkaardige zaken ervaren, hoewel we allemaal andere mama’s zijn. Sanne zorgde ervoor dat we uitwisselden over een breed gamma aan thema’s rond pril moederschap. De sfeer was steeds ongedwongen (Nee, je hoeft geen stress te hebben over je huilende baby) en ongelooflijk open en eerlijk. Heerlijk! Hoewel onze groep nu ten einde loopt, is het zeker nog niet gedaan. Lang leve een whatsapp groepje en lunchdates om ook in de toekomst nog verbonden te blijven!

Karen F. – maart 2023

Ik was heel blij dat ik me terug normaal kon voelen als persoon.

Na de geboorte van ons tweede kindje zat ik wat in een persoonlijke en emotionele crisis. Nog minder tijd voor ons als koppel en voor mezelf als Anke. Ik had het gevoel dat ik alleen nog mama was.

En dan de hormonen en het chronische slaaptekort dat al jaren aansleepte.

Ik was heel blij dat ik toen mijn hart bij jou kon luchten en me terug normaal voelde als persoon. Want ik dacht dat het niet normaal was om die dingen te voelen.

Er wordt zo vaak gesproken over die roze wolk. En die hebben we op zich wel ervaren. Alleen was het eerder een regenboog wolk. Soms helder roze en andere keren bijna zwart. En dat is oké.

Mij heeft het oprecht goed gedaan om met een ervaringsdeskundige te kunnen praten die ook nog eens professioneel geschoold is.

Anke A – November 2022

Laagdrempelig en veilig

Laagdrempelig en veilig zijn de twee kernwoorden die ik aan je sessies link. Telkens opnieuw wordt de focus gelegd op de weg die al afgelegd is. De veilige en laagdrempelige omgeving die door jou gecreëerd wordt zorgt ervoor dat ik ongeremd kan zeggen wat er in me omgaat. De last op mijn schouders weegt telkens iets minder zwaar, omdat het samen gedragen wordt.

Caroline T – december 2022

Zelfzorg was me onbekend, mijn lat lag (veel) te hoog.

Als alleenstaande mama van een tweeling was mijn roze wolk ver zoek. De dag na de keizersnede ben ik opgestaan en steeds blijven ‘gaan’. Na een maand of tien met weinig of geen slaap, zoeken, reflux, werkhervatting en ziekenhuisopnames voelde het alsof ik een marathon liep in een woestijn zonder water.
Door dan ook nog op het werk terug te moeten meedraaien ben ik heel onzeker geworden, faalangst stak de kop op. Mijn lichaam gaf me signalen dat het teveel werd.

Ik ben dan toevallig bij Sanne uitgekomen en zij heeft mij echt terug houvast gegeven. Zelfzorg was me volledig onbekend, mijn lat lag (oké, ligt nog steeds) te hoog maar ze had tips om daar mee om te gaan. Ze zei ook dat het echt normaal is dat je als jonge mama terug een weg moet zoeken en dat dit geen taboe mag zijn.

Voor mij was het ook een openbaring dat zij als tweelingmama perfect wist waar ik mee kampte. Ze benoemt de dingen zoals ze zijn. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik haar heb leren kennen.

Ellen V – maart 2022

Zowel confronterend als verhelderend maar altijd een stap dichter naar aanvaarding.

De stap naar therapie was voor mij niet eenvoudig. In de zoektocht
naar mijn kinderwens merkte ik al gauw dat ik botste op verschillende
grenzen. Op een laagdrempelige manier leerde ik in therapie mijn
familiestructuren kennen. Zo leerde ik welke impact mijn kinderjaren op
mijn “ik” hebben gehad. Zowel confronterend als verhelderend
maar altijd een stap dichter naar aanvaarding.

Bij Sanne heb ik op de eerste plaats iemand gevonden die goed naar me
kon luisteren. Ze zorgde ervoor dat ik mijn gedachten vanuit een andere
invalshoek kon bekijken, wat echt nodig is om tot een andere manier van
denken te komen.
Op de tweede plaats gaf ze me info en tips om met
bepaalde situaties anders om te gaan en beter te kunnen communiceren met
o.a. mijn echtgenoot.

Ik haar oprecht dankbaar voor de begeleiding in mijn zelfontwikkeling.

Joyce P – mei 2022

Terug in mijn eigen kracht

Sanne is een warme vrouw, die met enorm veel mildheid en zachtheid kijkt naar de situatie, zonder een oordeel te vellen. Ik voelde mij gehoord en mijn verhaal mocht er zijn. Ze liet me kritisch stilstaan bij enkele zaken. Ik werd terug in mijn eigen kracht gezet, waardoor ik terug beweging voelde in de situatie.

Kirsten – december 2022

Individuele begeleiding

Als ambitieuze mama van twee kindjes, heeft Sanne mij doen inzien dat ik de lat niet altijd zo hoog diende te leggen en ik gerust ook wat milder voor mezelf mocht zijn. Zij gaf mij de moed om het rustiger aan te doen en wat meer tijd aan mezelf en mijn gezin te gunnen. Dit heeft ook een positief effect gehad op de angststoornis waarmee ik kampte.

Ik had steeds een goed gevoel na begeleidingsmomenten bij Sanne. Zij nam de situatie ernstig, maar bracht ook de nodige humor in het geheel.

Ik ben haar zeer dankbaar voor de inzichten die zij mij gegeven heeft.

Laura S – september 2021

Het is wel mijn rugzak, maar ik draag hem niet meer alleen

Een tijd geleden ging ik door een moeilijke periode. Plots had ik het gevoel alle controle kwijt te zijn waardoor ik overspoeld werd door angsten en felle emoties, waar ik moeilijk met anderen over kon praten. Ik nam de beslissing om mezelf te laten begeleiden door Sanne. Ik ben nog steeds heel blij dat ik mezelf heb toegelaten om op zoek te gaan naar manieren om de last op mijn schouders te delen en te leren dragen. Voor mij was Sanne een luisterend oor. Waar ik geen weg zag, hielp zij mij om er wel terug één te zien en ze reikte me de tools aan die ik nodig had om mijn hoofd boven water te houden toen ik het gevoel had dat ik aan het verdrinken was.

Bij Sanne in begeleiding gaan is één van de beste beslissingen die ik al heb genomen in mijn leven. Ik voel dat ik nog steeds zélf mijn rugzak draag, maar dat deze steeds minder zwaar weegt.

Kajin S – juni 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.

x